Menu

Over mij

“Werken vanuit vertrouwen en verbinding naar groei & ontwikkeling”

Sinds 1992 ben ik werkzaam bij het Korps Mariniers. Ik heb jarenlange ervaring in trainingen over heel de wereld, waaronder werkervaring in buitenlandse missies in onder andere Cambodja, Joegoslavië, Afrika en Afghanistan.

In 2015 heb ik mijn eerste opleiding tot coach gevolgd. Mijn interesse was gewekt. Ik wilde mij verder als coach ontwikkelen. In 2016 heb ik mij aangemeld voor de opleiding teamcoach aan de School voor Coaching. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond. Datzelfde geldt voor de opleiding Secure Base teamcoach aan de school voor transitie in 2017. Tevens ben ik Deep Democracy level 1 tot en met 5 opgeleid en werkzaam als Deep Democracy facilitator. Binnen Defensie word ik regelmatig ingezet als teamcoach of als collega coach voor het Expertice Centrum Leiderschap Defensie.

Eind 2018 ben ik gestart met het idee om mensen te coachen en te begeleiden. Het liefste doe ik dat in een outdoor setting. Mijn ervaringen als marinier wil ik gebruiken om mijn liefde en passie voor het buiten zijn in de natuur mee te nemen en over te brengen. Ik ben er van overtuigd dat door buiten bezig te zijn je een diepere laag kunt aanboren. Fysiek actief zijn helpt je om dichter bij de kern te komen en kun je parallellen zien met je gedrag in je dagelijkse leven. Buiten bezig zijn is als een medicijn zonder bijwerkingen.

Missie

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van individuen en teams. Mensen helpen zich te verbinden met zichzelf en met anderen waardoor ze hun potentieel kunnen ontdekken en inzetten. Dit doe ik bij voorkeur in een krachtige outdoor
setting.